Derde lederschildpaddennest gevonden op het strand van Phang Nga

Phang Nga-

Een derde lederschildpadnest met eieren is gevonden op een strand in Phang Nga.

Ons vorige verhaal:

In totaal zijn er 118 eieren van lederschildpadden gevonden op een strand in Phang Nga, ten noorden van Phuket.

Er werden deze maand meer eieren van lederschildpadden gevonden op hetzelfde strand als een eerdere recente vondst in Takua Thung.

Nu voor de update:

Ambtenaren van het Department of Marine and Coastal Resources Division 6 (DMCR 6) hebben de Phuket Express vandaag (7 december) verteldth) vanmorgen vroeg dat ze door een lokale bewoner op de hoogte werden gebracht dat een leren zeeschildpadmoeder eieren aan het leggen was op het Na Klua-strand in het Kok Kloi-subdistrict, Takua Thong-district.

DMCR-functionarissen gingen naar het strand dat ongeveer 900 meter verwijderd is van twee eerder gevonden zeeschildpadnesten. Dit derde nest had 139 eieren waarvan 119 bevruchte eieren. De eieren zijn verplaatst naar een veilig gebied in de buurt van de vorige twee nesten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.