Thailand e-Visa online aanvraagservice nu beschikbaar in 38 steden wereldwijd

Persbericht van TAT –

Thailand biedt nu een online aanvraagservice voor e-Visa aan bij de Koninklijke Thaise Ambassades en Consulaten-Generaal in 38 steden in 23 landen wereldwijd.

Ontworpen om het aanvraagproces voor een visum voor Thailand te stroomlijnen, bevindt de e-Visa-website zich op www.thaievisa.go.th.

De koninklijke Thaise ambassades en consulaten-generaal die de e-Visa-service aanbieden, bevinden zich in:

Verenigd Koninkrijk: Londen

Europa: Athene (Griekenland), Berlijn, Frankfurt en München (Duitsland), Bern (Zwitserland), Brussel (België), Boekarest (Roemenië), Boedapest (Hongarije), Kopenhagen (Denemarken), Helsinki (Finland), Lissabon (Portugal) , Madrid (Spanje), Oslo (Noorwegen), Parijs (Frankrijk), Praag (Tsjechië), Rome (Italië), Stockholm (Zweden), Den Haag (Nederland), Wenen (Oostenrijk) en Warschau (Polen)

VS: Chicago, Los Angeles, New York en Washington, DC

Canada: Ottawa en Vancouver

China: Peking, Chengdu, Guangzhou, Hongkong, Kunming, Nanning, Qingdao, Xiamen en Xian

Zuid-Korea: Seoel

De soorten visa die kunnen worden aangevraagd zijn een toeristenvisum, zaken- en investeerdersvisum, niet-immigranten ED-visum (studie), niet-immigranten O-visum (bezoek aan vrienden en familie), transitvisum, visum voor lang verblijf, slim visum , niet-immigrant F (overheids- of diplomatieke missie), diplomatiek visum/officieel visum en visum voor langdurig ingezetenen.

Aanvragers kunnen hun visum aanvragen en betalen via de e-Visa-website en, indien goedgekeurd, het visum per e-mail ontvangen.

De website biedt zoekfuncties waarmee de gebruiker kan nagaan of hij een toeristenvisum voor Thailand nodig heeft, of hij in aanmerking komt om online een visum aan te vragen en welk visumtype hij moet aanvragen.

Er is een gebruikershandleiding en video's in het Engels en Chinees met details over het visumaanvraagproces.

Voor meer informatie, contacteer:
afdeling consulaire zaken
Ministerie van Buitenlandse Zaken
Tel: + 66 (0) 2572-8442

Thailand e-Visa online aanvraagservice nu beschikbaar in 38 steden wereldwijd

Abonneren
Tanakorn Panyadee
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.