De jaarlijkse Chalong-tempelbeurs in Phuket keert terug

Chalong-

De jaarlijkse beurs van de Chalong-tempel is teruggekeerd en zal volgende maand worden gehouden.

De tempelbeurs ging de afgelopen jaren niet door tijdens Covid-19. De beurs wordt volgende maand vanaf 21 januari zeven dagen en zeven nachten gehoudenst tot januari 27th, 2023 in de Chalong-tempel in Chalong, district Mueang Phuket.

Er zullen elke avond veel eetkraampjes, producten, traditionele uitvoeringen en concerten zijn met volledige licht- en geluidssets.

De Chalong-tempel is de beroemdste en bekendste tempel in Phuket, waar alle boeddhisten en Chinezen graag komen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.