Patong Carnival keert terug naar Phuket

Patong-

Het jaarlijkse Patong-carnaval is teruggekeerd nadat het de afgelopen jaren tijdens Covid-19 was geannuleerd.

De afdeling Public Relations van de gemeente Patong vertelde de Phuket Express dat het evenement van 16 tot 18 december zal plaatsvinden. De gemeente Patong nodigt het publiek uit om zich bij de 36 aan te sluitenth jaarlijkse PHUKET CARNAVAL 2022.

Dit jaar staat in het teken van 'Amazingly Beautiful and Fun Everywhere Everytime' met geweldige optochten. Het festival wordt traditioneel gehouden in Patong om het begin van het toeristische hoogseizoen van Phuket te markeren.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.