Exploitanten van strandbedden in Patong vragen om uitbreiding van werkzones

Patong-

Lokale exploitanten van strandbedden in Patong vragen om uitbreiding van hun werkzones vanwege de komst van meer toeristen.

De heer Preechawut 'Prab' Keesin, die ook de president is van de Patong Beach Bed Local Operators, vertelde de Phuket Express het volgende

"Lokale exploitanten vragen om uitbreiding van hun strandbed en massagezones naarmate er meer toeristen naar Patong komen."

“Normaal mogen ze tien procent van het strand gebruiken voor hun werkgebied. In dit hoogseizoen vragen we echter om uitbreiding naar 20 procent zonering van het strand.” zei Prab.

“We behandelen ook klachten over strandbed- en massage-exploitanten buiten de wettelijke zones, evenals andere leveranciers 's nachts. Patong Beach moet een mooi, schoon en veilig strand blijven.” concludeerde Prab.

Het jaarlijkse Patong-carnaval wordt deze maand gehouden ter gelegenheid van de officiële opening van het toeristische hoogseizoen in Phuket.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.