Koeweitse man gearresteerd op het eiland Pha-ngan voor 16 dagen overschrijding van de toegestane verblijfsduur

Pha-ngan, Surat Thani-

Een 56-jarige Koeweitse man werd gearresteerd op het Pha-ngan-eiland in Surat Thani voor 16 dagen omdat hij zijn wettelijke visumvoorwaarden had overschreden.

Immigratieambtenaren van Surat Thani vertelden de Phuket Express dat ze de heer Rashed Hea Juma, 56, een Koeweitse staatsburger, eerder deze week hebben gearresteerd in een huis in het Baan Tai subdistrict, Koh Pha-ngan district.

Volgens de politie zit hij nu op 16 dagen overschrijding van zijn visum. Hij werd naar het politiebureau van Koh Pha-ngan gebracht om te worden beschuldigd van een te lange verblijfsduur en wacht op uitzetting.

De arrestatie volgde op Surat Thani immigratieambtenaren die patrouilleerden om op te treden tegen buitenlanders die te lang in het land verbleven als onderdeel van een 1 decemberst tot december 10th, campagne 2022.

Ondertussen een 31-jarige Chinese vrouw werd gearresteerd in Surat Thani voor 19 dagen te lang blijven, terwijl vijf anderen werden gearresteerd in Chiang Mai in wat Royal Thai Immigration een nationaal hardhandig optreden voor begin december noemt.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.