UPDATE: Tweede explosie bij spoorweg in Songkhla veroorzaakt drie doden, vier gewonden

FOTO: Siamrath

Songkhla –

  Een tweede explosie vanmorgen (6 decemberth) ongeveer 300 meter van de plaats delict bij de spoorweg in het Sadao-district heeft drie doden en vier gewonden veroorzaakt.

Ons vorige verhaal:

Een bom op het spoor veroorzaakte op zaterdag 3 december een goederentreinontsporing in het Sadao-district. Er werden geen gewonden gemeld.

De politie van Songkhla is op zoek naar vermoedelijke opstandelingen die op zaterdag 3 december een bom hebben laten ontploffen om een ​​goederentrein te laten ontsporen in het Sadao-district van Songkhla.

Nu voor de update:

Vanmorgen om 6 uur is gemeld dat een tweede bom ontplofte op ongeveer 30 meter afstand van de eerste ontploffing op het spoor.

Drie spoorwegstafmedewerkers die de spoorlijn aan het repareren waren, werden naar verluidt gedood en minstens vier anderen raakten gewond. De betrokken agenten onderzoeken het incident nu.

Meneer Jesada Jitrat, Gouverneur van de provincie Songkhla, bevestigde kort geleden aan de media dat bij het incident drie mensen zijn omgekomen, onder wie Meneer Yingsak Chumtree, een werknemer, De heer Nawarit Suwanchatri, een medewerker van Hat Yai Locomotive District, en Meneer Phumpan Petchsuk, een assistent-inspecteur van Hat Yai Locomotive District.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.