Een persoon gewond nadat zijspanbestuurder van een motor inrijdt tegen een taxi in Rawai, Phuket

FOTO: Rawai-redding

Rawai, Phuket –

  Een motorrijder met zijspan is gewond geraakt nadat ze met hun zijspan in botsing kwamen met een taxi in Rawai.

Hulpdiensten zijn gisteren (5 december) op de hoogte gebracht van het ongevalth) middag in de buurt van de Sai Yuan Intersection in Rawai, district Mueang Phuket.

Ze kwamen ter plaatse en troffen het motorzijspan van de weg in een greppel aan. Een 29-jarige vrouw, de zijspanrijder van de motor, had verschillende verwondingen opgelopen en is naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht. De beschadigde taxi stond vlakbij langs de kant van de weg en de ongedeerde chauffeur wachtte op de politie.

Beide chauffeurs werden door de politie en hulpdiensten van Rawai niet geïdentificeerd aan de pers.

Getuigen vertelden de Phuket Express dat de bestuurder van het zijspan van de motor in botsing kwam met de taxi, voordat het zijspan van de motor de macht over het stuur verloor en in een nabijgelegen greppel reed.

De politie van Rawai zet haar onderzoek voort om de exacte oorzaak van het ongeval te vinden voor verdere mogelijke juridische stappen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.