Vuurvast huis in Rawai, geen gewonden

Rawai-

Er brak brand uit in een huis op een particuliere woonwijk in Rawai.

Brandweerlieden van de gemeente Rawai werden het afgelopen weekend op de hoogte gebracht van de brand in een huis in een woonwijk in Rawai.

Ze kwamen met een brandweerwagen bij de woning aan en troffen veel rook uit de woning aan.

Brandweerlieden van Rawai vertelden de Phuket Express dat de brand begon bij een stroombesturingsbord in het huis. De brandweer gebruikte een brandblusser om het vuur onder controle te krijgen. Er zijn geen gewonden of andere schade gemeld.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.