De Patong Hill-weg zal naar verwachting voor nieuwjaar voltooid zijn, de Thaise minister van Transport komt op bezoek

Patong-

  De reparatiewerkzaamheden aan de Patong Hill-weg zullen naar verwachting vóór nieuwjaar voltooid zijn en de Thaise minister van Transport heeft Phuket bezocht.

Gisteren (2 december) bezocht de Thaise minister van Transport, dhr. Saksayam Chidchob, Phuket om te praten over transportontwikkelingsprojecten, waaronder de herstelwerkzaamheden aan de Patong Hill-weg.

De heer Saksayam vertelde The Phuket Express: “De Patong Hill-weg zal naar verwachting rond 100 december voor 25 procent voltooid zijn.th net voor het nieuwe jaar. Er zullen dit nieuwe jaar veel Thaise en buitenlandse toeristen naar Phuket komen. Het toerisme in Phuket wordt nu hersteld na een vreselijke twee jaar als gevolg van pandemische beperkingen. Het aantal internationale toeristen is met 146 procent toegenomen. We denken dat de toeristische situatie in Phuket volgend jaar weer normaal zal zijn en op het niveau van 2019.”

Patong Hill werd beschadigd tijdens zware overstromingen die aardverschuivingen veroorzaakten, eerder dit jaar delen van de weg wegspoelen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.