UPDATE: Phuket-bedrijf naar verluidt verbonden met de Chinese "maffia" baas Tuhao aangeklaagd voor het illegaal hebben van slangen

Phuket -

Er is een aanklacht ingediend tegen een conciërge wegens illegaal bezit van slangen bij een bedrijf dat naar verluidt banden heeft met de vermeende Chinese 'maffia'-baas 'Tuhao'.

Ons vorige verhaal:

Wetshandhavers inspecteerden meerdere bedrijven in Phuket die naar verluidt verband houden met de vermeende Chinese 'maffia'-baas 'Tuhao'. Agenten namen auto's, bedden en computers in beslag.

Nu voor de update:

Dat heeft de commandant van de provinciale politie van Phuket, generaal-majoor Sermphan Sirikong, vandaag (1 december) aan de Phuket Express verteldst):

"Een van de bedrijven die officieren gisteren hebben geïnspecteerd, was Royal Park Phuket Co. Ltd (Snake Garden), waar ze veel slangen in glazen dozen vonden en dat voorheen werd gebruikt om kruidenproducten in Wichit te verkopen."

“Agenten hebben ter plaatse tien slangen van verschillende soorten in beslag genomen. De conciërge werd naar het politiebureau van Wichit gebracht om te worden beschuldigd van illegaal bezit van wilde dieren, aangezien er geen vergunningen werden gevonden. concludeerde Sermphan.

De naam van de conciërge werd niet aan de pers gegeven.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.