Patong Carnival om de officiële opening van het hoogseizoen van Phuket-toerisme te markeren

Phuket -

Het jaarlijkse Patong-carnaval wordt deze maand gehouden ter gelegenheid van de officiële opening van het toeristische hoogseizoen in Phuket.

De afdeling Public Relations van de gemeente Patong vertelde de Phuket Express dat het jaarlijkse Phuket-carnaval in Patong, het 36e jaarlijkse evenement, 2022 zal worden gehouden van 16 december tot 18 december. Het festival wordt traditioneel gehouden in Patong om het begin van het toeristische hoogseizoen van Phuket te markeren.

Meer details zullen later worden vrijgegeven door de gemeente Patong en zullen hier worden behandeld door The Phuket Express.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.