Buitenlandse strandgangers genieten van een lokale vistocht op Karon Beach

Karon-

Buitenlandse strandgangers hebben genoten van een lokale vistocht met vissers op Katon Beach.

De chef van het Phuket Provincial Fisheries Office, dhr. Sitthiphon Mueangsong, inspecteerde vandaag, 2 december 2022, lokale vistochten op Karon Beach.

De heer Sitthiphon vertelde de Phuket Express dat veel buitenlandse strandgangers genieten van de lokale visserij op Karon Beach met de hulp van lokale vissers. Sommigen van hen hielpen zelfs vissers om visnetten uit het water te halen met grote hoeveelheden vis die in het net verstrikt waren. Sommige toeristen kochten later deze verse vis.

Vissers verklaarden tegen The Phuket Express dat veel toeristen het leuk vonden om deel uit te maken van het visserijproces en verheugd waren te zien dat het toerisme zich herstelde.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.