Motordief in Rassada binnen 24 uur opgepakt

Rassada-

Een dief werd binnen 24 uur gearresteerd na het stelen van een motor in Rassada.

De politiechef van Phuket City, kolonel Sarawut Chooprasit, vertelde de Phuket Express dat ze de 24-jarige Tawatchai Thongtip hebben gearresteerd. Bij hem werd een gestolen motor in beslag genomen. Hij werd gearresteerd in zijn huis in Rassada.

De arrestatie kwam nadat de politie een melding had ontvangen dat de verdachte een motor had gestolen die geparkeerd stond voor een huis in Samkong, Rassada. Op camerabeelden is duidelijk het gezicht van de verdachte te zien. De politie spoorde de verdachte op alvorens hem aan te houden.

Tawatchai werd naar het politiebureau van Phuket City gebracht om 's nachts te worden beschuldigd van diefstal.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.