Meer eieren van lederschildpadden gevonden op hetzelfde strand als vorige recente vondsten in Phang Nga

MGR online

Phang Nga-

Er werden deze maand meer eieren van lederschildpadden gevonden op hetzelfde strand als een eerdere recente vondst in Takua Thung.

Ons vorige verhaal:

In totaal zijn er 118 eieren van lederschildpadden gevonden op een strand in Phang Nga, ten noorden van Phuket.

Ambtenaren van het Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) vertelden de Phuket Express dat gisteren (30 novemberth) vonden ze meer lederschildpad-eiernesten op hetzelfde Bang Khwan-strand in het subdistrict Kok Kloi. Het is ongeveer 500 meter van een eerder gevonden nest.

De eieren zijn verplaatst naar een veilig gebied in de buurt van het vorige nest. De Phuket Express merkt op dat DMCR-functionarissen niet hebben onthuld hoeveel eieren er in het nest zaten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.