Veel buitenlandse toeristen bezoeken de lokale markt "The Wharf" van Samui

MGR online

Samui, Surat Thani –

Veel buitenlandse toeristen hebben een beroemde lokale markt bezocht en Thais eten geproefd op het eiland Samui.

De heer Wiwat Chuenban, de vice-president van de Tourism Council of Thailand, vertelde de Phuket Express het volgende:

“Een van de beroemdste lokale straatmarkten op het eiland Samui heet 'The Wharf Samui', gelegen in het subdistrict Bo Phut. De markt is elke woensdag en vrijdag geopend van laat in de middag tot laat in de avond. De meeste verkopers zijn lokale mensen die lokaal eten en producten verkopen.”

“De meeste buitenlandse toeristen waren geïnteresseerd in Thaise gerechten zoals Pad Thai, Papaya Salad (Somtam) en gegrilde kip. We hebben Thais eten als Soft Power ondersteund en lokaal toerisme ontwikkeld.” voegde meneer Wiwat eraan toe.

Heb je deze markt bezocht? Vertel ons over je ervaringen in de reacties hieronder!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.