In Thalang komen twee mensen om het leven nadat twee zijspannen van motoren in botsing zijn gekomen met een pick-uptruck

Thalang-

In Thalang zijn twee mensen om het leven gekomen nadat twee zijspanwagens van een motor in botsing waren gekomen met een pick-uptruck.

De politie van Thalang werd vanmiddag (30 november) op de hoogte gebracht van het ongevalth) op de weg Mueang Mai – Pa Khlok in Thep Kasattri.

De hulpdiensten kwamen ter plaatse en troffen een beschadigde pick-up aan langs de weg. Vlakbij vonden ze twee beschadigde zijspannen van motoren.

Een van de motorrijders met zijspan, de heer Somyos Sawasdee, 55, werd ter plaatse dood verklaard. De andere motorrijder met zijspan, de heer Anuwat Aramraksaeree, werd later dood verklaard in een plaatselijk ziekenhuis.

Mevr. Tossawan Boonyanit, 33, de chauffeur van de pick-up, vertelde de Phuket Express dat ze bewijs had van het hele incident dankzij een dashcam in haar voertuig. Volgens haar probeerde een van de zijspannen van de motor op de tegenoverliggende rijstrook het andere zijspan van de motor in te halen voordat ze met elkaar en haar pick-up in botsing kwam. Ze verklaarde dat haar dashcambeelden aantoonden dat ze niet verantwoordelijk was voor het ongeval.

De politie zet haar onderzoek voort en heeft nog geen conclusies getrokken, maar zal de dashcambeelden van mevrouw Tossawan bekijken.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.