Auto's mogen nu de beschadigde Patong-heuvel oprijden

Patong-

Kleine auto's mogen nu de beschadigde Patong-heuvel op.

Siwat Rawangkun, hoofd van het Kathu-district, vertelde de Phuket Express het volgende: “Sinds de middag van vandaag (30 novemberth) kleine auto's (sedans, pick-ups, minibusjes) mogen nu de beschadigde Patong Hill op Phra Baramee Road (4029) op de Kathu - Patong lane oprijden. Dit betekent dus dat beide rijstroken nu motoren en auto's toelaten."

“Grotere voertuigen (vrachtwagens) zijn voorlopig echter niet toegestaan. Als het regent en een risico op aardverschuivingen veroorzaakt, zal onze apparatuur signalen sturen om ons te waarschuwen en zullen we de doorgang opnieuw overwegen voor de veiligheid van de weggebruikers.”

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.