Minstens drie doden en 44 gewonden nadat bus met Myanmarese arbeiders naar Songkhla is gekanteld in Tak

Tak-

Ten minste drie Myanmar-arbeiders werden ter plaatse dood verklaard, terwijl 44 van hen verwondingen opliepen nadat een bus was gekanteld in Tak, in het westen van Thailand.

De politie van Mae Toh in het Mueang-district werd gisteravond om 9 uur (15 november) op de hoogte gebracht van het ongevalth) op de weg Tak – Mae Sot. Hulpdiensten kwamen ter plaatse en vonden de gekantelde bus vlak bij de hoofdweg.

Reddingswerkers gebruikten een hydraulische schaar om enkele Myanmarese arbeiders te bevrijden die vastzaten in de bus. Ten minste drie mensen werden ter plaatse dood verklaard, terwijl 44 verschillende verwondingen opliepen. Ze werden naar nabijgelegen ziekenhuizen gebracht.

De Tak-politie vertelde TPN Media dat de bus 47 Myanmar-arbeiders vervoerde, inclusief de chauffeur van Tak op weg naar Songkhla. De bus kantelde in een bocht op een steile weg waar eerder veel ongelukken gebeurden.

De politie denkt dat de bestuurder mogelijk niet bekend was met de weg en onderweg bleef remmen, wat volgens de bestuurder een remstoring veroorzaakte. Daarna tuimelde de bus met hoge snelheid van de weg.

Het ongeval is nog in onderzoek op het moment van ter perse gaan.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The TPN Media, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.