UPDATE: Auto's worden toegelaten op de baan van Kathu naar Patong

Patong-

Vanaf morgen, 30 november, mogen auto's weer gebruik maken van de baan Kathu naar Patong.

Ons vorige verhaal:

Auto's mogen de gedeeltelijk ingestorte Patong Hill Road op beide rijstroken passeren.

Auto's mogen de ingestorte Patong-heuvel in de Kathu naar Patong-baan niet passeren.

De gemeente Patong vertelde de Phuket Express dat kleine voertuigen (auto's, minivans, pick-ups) morgen (30 november) weer de weg van Kathu naar Patong mogen gebruikenth) na de middag. Dit betekent dus dat beide rijstroken zowel motoren als auto's toelaten.

De aannemer onthulde echter aan de Phuket Express dat het algehele wegwerk om de ingestorte Patong-heuvel te repareren voor 70 procent is voltooid.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.