Phuket Airport houdt grote brandoefening

Phuket-

De internationale luchthaven van Phuket heeft aangekondigd dat ze een brandoefening hebben gehouden waarbij een aanzienlijke hoeveelheid rook vrijkwam als onderdeel van de oefening.

Ons vorige verhaal:

De internationale luchthaven van Phuket heeft aangekondigd dat ze een brandoefening zullen houden waarbij een aanzienlijke hoeveelheid rook zal worden gebruikt als onderdeel van de oefening.

De oefening van vandaag (29 november) begon om 10 uur tot 00 uur nabij baan 27. Tijdens de training ging er een grote hoeveelheid rook de lucht in rond het vliegveld. Het luchthavenpersoneel heeft zijn excuses aangeboden voor het ongemak.

Deze oefeningen worden regelmatig gehouden met voldoende waarschuwingen aan het publiek vanwege zorgen over rook en brand vanaf de luchthaven.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.