Nieuwe lokale weg van Kathu naar Patong gaat open op Vaderdag

Patong-

Een nieuwe lokale weg van Kathu naar Patong wordt officieel geopend op Vaderdag, 5 december 2022.

Ons vorige verhaal:

Motoren mogen nu passeren op de gedeeltelijk ingestorte Patong Hill Road van Kathu naar Patong en van Patong naar Kathu.

Auto's mogen nu de gedeeltelijk ingestorte Patong Hill Road passeren, maar alleen in de rijstrook van Patong naar Kathu.

Nu voor de update:

De gemeente Patong vertelde de Phuket Express dat de lokale weg van Kathu – Patong sinds vorige maand (oktober) is gerenoveerd. Het renovatieproject is gestart door de Patong Development Foundation. De weg is van een Go-kart speedway in Kathu naar de Tiger Shrine in Patong, ongeveer 2.5 kilometer.

De weg wordt nu getest door motoren en kleinere auto's. Grotere voertuigen mogen de weg niet gebruiken. Volgende maand, op de Thaise Vaderdag, wordt de weg officieel geopend en klaar voor gebruik.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.