Phuket's grootste verhalen van de afgelopen week: zoon vermoordt vader, Fransman gearresteerd met walvisskelet, buitenlander gered van verdrinkingsdood en meer

Hallo, Phuket Express-lezers en supporters!

Het volgende is onze wekelijkse rubriek waarin we de beste lokale verhalen van de afgelopen week in ons gebied van Phuket belichten. Het aantal verhalen verschilt van week tot week.

Deze worden gekozen en samengesteld door onze redactie en zijn ontworpen voor onze lezers om snel een "inhaalslag" te krijgen van belangrijke verhalen die ze misschien hebben gemist. We publiceren dagelijks veel verhalen en het is gemakkelijk om belangrijke gebeurtenissen of veranderingen in ons gebied uit het oog te verliezen. We doen nationale samenvattingen in een apart artikel, dit zijn alleen de beste lokale verhalen in de provincie Phuket.

Ze staan ​​niet in een bepaalde volgorde van belangrijkheid, maar ongeveer in volgorde van publicatie. Deze zijn van maandag 21 november 2022 tot en met zondag 27 november 2022.

Laten we beginnen en kijken wat de beste lokale verhalen waren!

  1. Een volwassen zoon is gearresteerd nadat hij naar verluidt de nek van zijn vader had doorgesneden met een scherp instrument en hem had vermoord, in Thalang.                                                                  Een 26-jarige man is officieel beschuldigd van de moord op zijn eigen vader nadat hij zijn vader de keel had doorgesneden na een ruzie over het kopen van sigaretten in Thalang, Phuket.
  2. In Rawai is een Fransman gearresteerd wegens illegaal bezit van delen van walvisskeletten.

Ambtenaren hebben de heer Thierry Alain, 52, Frans staatsburger, op 21 november in Rawai gearresteerdst. Bij hem werden delen van de onderkaak van een baleinwalvis in beslag genomen.

3. Bedrijfsexploitanten op Bangla Road in Patong dringen er bij relevante ambtenaren op aan om voedsel, drankverkopers en naar verluidt meer dan 100 transgenderprostituees op te ruimen.

Een vrouwelijke bierverkoper trok uit protest haar kleren uit nadat ze door ambtenaren was gewaarschuwd voor het illegaal verkopen van alcohol op de Bangla Road in Patong.

4. Het cruiseschip Genting Dream is voor het eerst aangekomen in Patong vanuit Singapore en Maleisië.

Mevr. Nongyao Kirandorn, de directeur van de Tourism Authority of Thailand (TAT) in Kuala Lumpur, vertelde de Phuket Express dat de Genting Dream die vanuit Singapore en Maleisië reisde, in Patong was aangekomen, wat in totaal vijf dagen in beslag nam. Er zijn ongeveer 3,000 passagiers op de Genting Dream. 

5. Een mannelijke buitenlandse toerist is gered van de verdrinkingsdood op Kata Beach.

Een lokale man die een voormalige badmeester is, was in de buurt. Hij verleende het slachtoffer eerste hulp in afwachting van de komst van de hulpdiensten.

Dat was alles voor deze week, zoals altijd bedankt voor je steun!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.