Phang Nga organiseert Fietsweek

Phang Nga-

Phang Nga organiseerde een grote Bike Week met meer dan 2,000 motorrijders die meededen aan het plezier!

De Phang Nga-gouverneur Eakkarat Leesen op zaterdag (26 novemberth) opende officieel de eerste 'Charity Ride To Phangnga Bike Week' die werd gehouden op het Natai-strand in het subdistrict Kok Kloi, district Takua Thung. Het evenement omvatte meer dan 2,000 Thaise en buitenlandse motorrijders.

Gouverneur Eakkarat vertelde de Phuket Express. “De fietsweek is bedoeld om het toerisme te stimuleren en voor het goede doel van Takua Thung Hospital. Het evenement werd georganiseerd in samenwerking met de Bikers of Phang Nga Group, het Takua Thung District Office en de Tourism Authority of Thailand Phang Nga Office.”

Het hoofd van de Bikers of Phang Nga-groep, de heer Weerasak Khwanyuen, vertelde de Phuket Express dat ondernemers de afgelopen drie jaar hadden geleden onder de economische crisis van Covid-19. Daarnaast hebben we een deel van de opbrengst van het evenement gegeven aan het Takua Thung Hospital, dat nog steeds behoefte heeft aan meer medische apparatuur. Er werden ook gratis helmen gegeven aan lokale Kokkloi-coureurs.”

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.