Gezochte verdachte voor poging tot moord in Phuket gearresteerd in Phatthalung

FOTO: INN Nieuws

Phattalung –

Een gezochte verdachte voor poging tot moord vier jaar geleden in Phuket is gearresteerd in Phatthalung.

De provinciale politie van Phatthalung vertelde de Phuket Express dat ze de 23-jarige Thanakorn Phontha uit Phuket hebben gearresteerd. Bij hem werd een enkel pistool in beslag genomen. Hij werd gearresteerd in een huis in Phatthalung en naar Phuket gebracht om gerechtelijke stappen te ondernemen.

De arrestatie kwam nadat de provinciale rechtbank van Phuket in augustus 2018 een arrestatiebevel had uitgevaardigd wegens poging tot het doden van anderen in Phuket, illegaal bezit van een vuurwapen en munitie en het dragen van een wapen in het openbaar zonder vergunning.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.