Phuket organiseert jaarlijkse King's Cup Regatta ter ere van 34-jarig jubileum

Phuket -

De jaarlijkse Phuket King's Cup Regatta 34th jubileum wordt gehouden oppompen van december 3rd tot december 10th, 2022 bij Kata Beach.

PERSBERICHT van de Phuket King's Cup Regatta. Onderstaande tekst is van henzelf.

Het organisatiecomité van de Phuket King's Cup Regatta is verheugd aan te kondigen dat de 34e Phuket King's Cup Regatta dit jaar zal worden gehouden van 3 tot 10 december.

Dit wordt de eerste PKCR sinds 2019 en namens The Royal Varuna Yacht Club, de Yacht Racing Association of Thailand en het PKCR Organizing Committee kijken we ernaar uit iedereen weer te verwelkomen in Thailand.

We willen onze Koninklijke Beschermheer Zijne Majesteit de Koning van Thailand, eerdere deelnemers en sponsors bedanken voor het blijven steunen van de PKCR. We waarderen alle tijd en moeite die is gestoken in de voorbereiding van deelname aan het evenement en racen in de Regatta.

Ga voor meer informatie naar: https://www.kingscup.com/

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.