Man met een kilo crystal meth gearresteerd in Phuket

Mueang-district, Phuket —

Een Thaise 32-jarige vermeende drugsdealer werd op zaterdag 26 november gearresteerd met een kilo crystal methamphetamine.

Onderdrukkingsambtenaren van illegale drugs onder leiding van Pol. Generaal-majoor Sermphan Sirikong, opperbevelhebber van de provinciale politie van Phuket, deed een inval in een huurkamer in het Talat Nuea-subdistrict van het district Mueang in Phuket en arresteerde een vermeende drugsdealer, de heer Krisada "Daeng" Kerdkaew, 32.

De politie nam 1.35 kilo crystal methamphetamine en 0.04 gram heroïne in beslag die in een plastic rietje uit Krisada's huis als bewijs werden bewaard.

Daarnaast werden de telefoon van de verdachte en de rood/zwarte Honda CBR 650-motor ter waarde van 150,000 baht in beslag genomen.

Volgens de politie van Phuket werd de verdachte beschuldigd van het bezit van een type XNUMX illegale drug met de bedoeling deze te verkopen. Krisada zat in politiehechtenis voor juridische stappen.


-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Discussieer mee in onze Facebook-groep https://www.facebook.com/groups/438849630140035/of in de reacties hieronder.

Abonneren
Tanakorn Panyadee
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.