De weg bij de luchthaven van Phuket wordt met spoed afgewerkt tegen het einde van deze maand

Phuket-

Een in aanbouw zijnde weg in de buurt van de internationale luchthaven van Phuket in Thalang moet tegen het einde van deze maand klaar zijn.

Ons vorige verhaal:

De vice-gouverneur van Phuket heeft de wegenbouwwerkzaamheden nabij de internationale luchthaven van Phuket in het Thalang-district opgevolgd, die volgens de vice-gouverneur 11 procent achterlopen op schema.

De vice-gouverneur van Phuket, Pichet Panapong, en de heer Yuttana Pitak, hoofd van het Phuket Highway Office, hebben gisteren (25 novemberth) inspecteerde de nummer 4031 Road (Mud Dok Khao- Airport Road) nabij de landingsbaan van de luchthaven in het subdistrict Maikhao.

Vice-gouverneur Pichet vertelde de Phuket Express: “De bouw begon op 10 maart van dit jaar en zal naar verwachting op 5 oktober van dit jaar voltooid zijn, wat in totaal 210 dagen werk zal zijn. De werkzaamheden lopen echter achter op schema. De bouw wordt met spoed afgerond tegen het einde van deze maand. Dit is de tweede weg die naar het luchthavengebied leidt.”

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.