Het aantal binnenlandse Thaise reizigers bereikt dit jaar de 200 miljoen

Phuket

Thailand -

Het aantal Thaise reizigers heeft dit jaar de 200 miljoen bereikt sinds vorige maand, zei een Thaise regeringswoordvoerder.

Regeringswoordvoerder dhr. Anucha Burapachaisri vertelde de pers over de resultaten op vrijdag (25 novemberth).

“Er zijn in totaal 200 miljoen Thaise reizigers sinds begin dit jaar tot eind vorige maand. De Tourism Authority of Thailand (TAT) had dit jaar slechts 160 miljoen verwacht.”

“Het inkomen van Thaise reizigers is 800 miljard baht wat ook hoger is dan de TAT had verwacht met 656 miljard baht dit jaar. Er zijn meer Thaise mensen naar het land gereisd, speciaal voor familie-uitstapjes en seminars”, legt dhr. Anucha uit.

“De Thaise premier Prayut Chan-o-cha is blij dat Thais graag reizen in het land. Dit is goed om het toerisme na Covid-19 een boost te geven, aangezien de overheid binnenlandse reizen altijd heeft ondersteund”, voegde dhr. Anucha toe.

TPN merkt op dat Anucha de criteria die worden gebruikt om een ​​Thaise reiziger als een "binnenlandse toerist" te beschouwen, niet heeft vrijgegeven.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Phuket Express, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.