Verdachte berooft minisupermarkt bij mespunt in Thalang

Thalang-

De politie is op zoek naar een verdachte die met een mes een kleine supermarkt in Thalang heeft beroofd.

De politie van Thalang vertelde de Phuket Express dat ze gisteren (5 november om 50:24 uur) op de hoogte waren gebracht van het incidentth) bij een kleine supermarkt in Baan Liphon in het subdistrict Sri Soonthorn.

Op camerabeelden is te zien dat de verdachte de mini-mart binnenkwam voordat hij rondliep als een normale klant. Hij kwam terug bij de kassier waar een vrouwelijke stafmedewerker, mevrouw Kanyapat Chalothorn, 55, daar stond.

Hij gebruikte een mes om naar mevrouw Kanyapat te wijzen terwijl hij schreeuwde. Hij nam wat geld uit de kassa, waaruit later bij een telling bleek dat het ongeveer 1,500 baht was.

De verdachte ging er vervolgens met een motor vandoor. De politie is nog op zoek naar de verdachte.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.