Rawai houdt Sky Night Festival vanaf eind december

Rawai-

De gemeente Rawai organiseert het Sky Night Festival om de opening van het hoogseizoen en het nieuwe jaar te vieren.

Dat heeft de burgemeester van Rawai, Aroon Solos, aan de Phuket Express verteld. “Het evenement vindt plaats van 30 december 2022 tot 5 januari 2023 van 6 uur tot middernacht op Nai Harn Beach in het district Rawai, district Mueang Phuket. Er zullen veel shows en livemuziek zijn met eet- en winkelstalletjes op het evenement. Kom alsjeblieft en vier het met ons mee.”

De Phuket Express merkt op dat dit het eerste grote nieuwjaarsfestival in het gebied zal zijn zonder gesloten grenzen en covid-beperkingen sinds 2019. Veel ondernemers hopen dat de terugkeer naar de normaliteit veel bezoekers zal trekken en de verkoop van bedrijven zal stimuleren.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.