De oude Phuket-gevangenis wordt afgebroken om in een openbaar park te worden veranderd

Phuket -

De sloop van de Old Phuket Prison is begonnen en zal worden omgevormd tot een nieuw openbaar park in Phuket Town.

Ons vorige verhaal:

De nieuwe provinciale gevangenis van Phuket in het subdistrict Sri Soonthorn is na twee jaar officieel geopend en de gevangenen zijn volledig ingetrokken.

De oude Phuket-gevangenis in Phuket Town wordt omgevormd tot een openbaar park met parkeerplaatsen.

De gouverneur van Phuket, Naroong Woonciew, en de president van de Phuket Provincial Administration Organization (PPAO), de heer Rewat Areerob, inspecteerden de sloop die eerder deze week was begonnen.

De Old Phuket Prison bevindt zich aan Damrong Road in het subdistrict Talad Yai, district Mueang Phuket. De plaats ligt midden in de stad en ligt op een stuk grond van 40 Rai.

De exacte kosten en duur van het project zijn niet duidelijk.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.