Poolse motorrijder sterft na aanrijding met taxi in Kamala

kamala-

Een 69-jarige mannelijke Poolse motorrijder is overleden nadat hij met zijn motor tegen een taxi aanreed in Kamala.

De hulpdiensten werden gisteren (5 november) om 40:23 uur op de hoogte gebracht van het ongevalrd) nabij het Kuan Yak Kamala-gebied aan de Kamala - Patong Road in Kamala.

Hulpdiensten en de Phuket Express kwamen ter plaatse om de beschadigde taxi op de weg te vinden. De bestuurder, de heer Wirayut Thongpaen, 45, was ter plaatse in afwachting van de politie.

Wirayut beantwoordde geen vragen over het ongeval aan de pers of hoe hij verklaarde dat het gebeurde.

Voor de taxi vonden reddingswerkers de beschadigde motor. De mannelijke berijder, een 69-jarige Poolse toerist uit Pyrzyce, Noordwest-Polen, lag op de grond. (De Phuket Express houdt zijn naam achter in afwachting van kennisgeving door de ambassade en de familie.) Hij had ernstig hoofdletsel opgelopen. Hij werd naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht, waar hij later als overleden werd verklaard.

De politie zet haar onderzoek voort om de exacte oorzaak van het ongeval te achterhalen voor verdere mogelijke juridische stappen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.