Phuket kampt tijdens de spits met ernstige overstromingen – VIDEO

Samkong-kruispunt

Phuket -

Veel gebieden in Phuket hadden tijdens de spits te kampen met overstromingen nadat de regen twee uur lang aanhield en vloed urenlang voor verkeersopstoppingen zorgde.

De regen trof vele delen van Phuket nadat de zware regen gisteren (5 november) van 00:7 uur tot 00:23 uur was begonnenrd) met een hoog water en complicerende overstromingen.

Veel gebieden werden overstroomd, zoals bij Samkong Intersection naar Yaowarad Road, Soi Pa Nieang, Wichit, Boat Plaza, Rassada, Baan Mai Reab en Kuan Lim San in Kathu, en Baan Bang Wan in Kamala.

Er waren files op veel wegen in overstroomde gebieden, zoals op Yaowarad Road in Phuket Town, Phra Phuket Kaew Road in Kathu en Sakdidet Road en Chao Fah Tawan Tok Road in Wichit.

Samkong, Rassada

Water in het Bang Yai-kanaal in de stad Phuket stroomde in de zee bij het Saphan Hin-gebied.

Baan Bang Wan, Kamala

Baan Bang Wan, Kamala

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.