Kathu houdt 25e Halve Marathon

Kathu-

De gemeente Kathu zal de Kathu Halve Marathon 25 houdenth Jubileumeditie op lokale en natuurlijke routes in december.

Het districtshoofd van Kathu, de heer Siwat Rawangkun, vertelde de Phuket Express: “De marathon wordt volgende maand op 11 december gehouden.th. Er zullen zeker 2,500 lopers meedoen aan de marathon.”

"Er zijn vier soorten races in de marathon: Walk for Heath voor 2.5 kilometer zonder leeftijdsgrens, Fun Run voor 6 kilometer, Mini Marathon voor 10.5 kilometer en een Halve Marathon voor 21 kilometer."

“Er zal in totaal meer dan 80,000 baht aan beloningen zijn voor winnaars in elke categorie. We hebben ook beloningen voor de jongste hardloper, de oudste hardloper, tweelinglopers en gekostumeerde hardlopers.”

“Kathu is een geschikt gebied voor marathons met veel mooie routes in de oorspronkelijke lokale gemeenschap van Phuket. We ondersteunen mensen om een ​​goede gezondheid te hebben door te sporten.” concludeerde Siwat.

Voor registratie kunt u op onderstaande link klikken.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.