Buitenlandse toerist gered van verdrinkingsdood op Kata Beach

FOTO: Wannisa Kumban

Kata-

Een mannelijke buitenlandse toerist is gered van de verdrinkingsdood op Kata Beach.

Mevrouw Wannisa Kumban, een lokale inwoner van het gebied, vertelde de Phuket Express dat er een groep buitenlandse toeristen was die nog in het water lag voordat de nacht viel, nadat strandwachten na werktijd waren vertrokken.

Een van de mannelijke toeristen worstelde in de golven voordat zijn vrienden hem uit het water trokken. Een lokale man die een voormalige badmeester is, was in de buurt. Hij verleende het slachtoffer eerste hulp in afwachting van de komst van de hulpdiensten.

De onbekende buitenlandse toerist werd naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht en was herstellende van de traumatische ervaring toen het ter perse ging.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.