Vrouwelijke bierverkoper op Bangla Road trekt uit protest haar kleren uit nadat ze is gewaarschuwd voor illegale verkoop van alcohol

Bangla-weg -

Een vrouwelijke bierverkoper trok uit protest haar kleren uit nadat ze door ambtenaren was gewaarschuwd voor het illegaal verkopen van alcohol op de Bangla Road in Patong.

Ons vorige verhaal:

Bedrijfsexploitanten op Bangla Road in Patong dringen er bij relevante ambtenaren op aan om voedsel, drankverkopers en naar verluidt meer dan 100 transgenderprostituees op te ruimen.

De voorzitter van de Patong Entertainment Business Association (PEBA), de heer Weerawit Kreuasombat, vertelde de Phuket Express. “Het verkopen van alcohol in schuimdozen door verkopers of pop-up-alcoholhokjes moet worden verboden, aangezien dit illegaal is. De Bangla Road is een openbare weg en men mag onderweg geen alcohol verkopen.”

Ondertussen, nadat de kwestie door Patong-functionarissen ter sprake was gebracht, was er een video van een vrouw die bier verkocht in schuimdozen op de Bangla Road. Relevante gemeenteambtenaren waarschuwden de vrouwelijke verkoper dat het verkopen van alcohol zonder vergunning illegaal was, maar ze trok haar kleren uit schijnbaar om te protesteren tegen de waarschuwing van de ambtenaren.

Ze bevond zich midden op Bangla Road, waar het haar niet kon schelen dat veel buitenlandse toeristen naar haar keken en video's en foto's maakten.

Het was niet meteen duidelijk of de vrouw door de politie van Patong zou worden aangeklaagd voor het pittige eenpersoonsprotest tegen het nieuwe beleid.

De identiteit van de verkoper werd achtergehouden door de politie van Patong.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.