Brand vernietigt auto van buitenlander in Koh Kaew, Phuket

Koh Kaew-

Een brand heeft de auto van een buitenlander vernield in Koh Kaew, Mueang Phuket.

De brandweerlieden van Koh Kaew vertelden de Phuket Express dat ze gisteravond om 10 uur (00 november) op de hoogte waren gebracht van de brandnd) op Road 3013 (Internationale School – Koh Kaew Road).

Ze kwamen ter plaatse met een brandweerauto en constateerden dat het vuur hevig uitbrak. Het duurde ongeveer tien minuten om het vuur onder controle te krijgen. De auto raakte totaal beschadigd, maar de buitenlandse bestuurder bleef gelukkig ongedeerd.

De oorzaak van de brand wordt nog onderzocht.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.