Ambtenaren van Patong lokaliseren de bron van de recente overstromingen

Patong politiebureau

Patong-

Ambtenaren zeiden dat de recente overstromingen in Patong City zijn veroorzaakt door plotselinge overstromingen van nabijgelegen bergen en onverwachte obstakels van een in aanbouw zijnde overstromingsoplossing.voorwerp.

Ons vorige verhaal:

Een plotselinge overstroming op Patong Hill heeft 's middags (17 november) voor verkeerschaos gezorgdth).

De directeur-generaal van de afdeling Openbare Werken en Ruimtelijke Ordening, de heer Pongrat Piromrat, inspecteerde gisteren (22 november) de omgeving van Patong.

Meneer Pongrat vertelde het aan de Phuket Express. "Na de inspectie ontdekten we dat de eerdere overstromingen die vele malen in Patong hebben plaatsgevonden, zijn veroorzaakt door plotselinge overstromingen van de Kuan Wah-heuvel en de Mai Tao Sipsong in de buurt van het Patong-gebied."

“Overstromingen stroomden naar de Phra Metta Road. Waterafvoeren waren verstopt met zand, aarde en andere obstakels, evenals onafgewerkte pijpconstructies. Het Pak Bang Canal Water Pump Station in Patong is verantwoordelijk voor het oplossen van overstromingsproblemen in Patong, maar is momenteel in aanbouw en niet operationeel. Dit is ook een van de factoren die overstromingen in Patong hebben veroorzaakt, zelfs als het een korte periode regent”, legt dhr. Pongrat uit.

“We hebben een aannemer opdracht gegeven om eerst het probleem met het pompstation tijdelijk op te lossen. Er wordt echter haast gemaakt met de algehele constructie van het overstromingsproject om het voor het regenseizoen volgend jaar af te ronden.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.