UPDATE: Man officieel aangeklaagd voor moord op zijn vader voor een pakje sigaretten in Phuket

Thalang-

Een 26-jarige man is officieel beschuldigd van de moord op zijn eigen vader nadat hij zijn vader de keel had doorgesneden na een ruzie over het kopen van sigaretten in Thalang, Phuket.

Ons vorige verhaal:

Een volwassen zoon is gearresteerd nadat hij naar verluidt de nek van zijn vader had doorgesneden met een scherp instrument en hem had vermoord, in Thalang.

Nu voor de update:

De politie van Thalang vertelde de Phuket Express dat de verdachte, de heer Arnon, wordt beschuldigd van moord.

De moord vond plaats nadat er ruzie was uitgebroken tussen de verdachte en het slachtoffer bij hen thuis over het kopen van een pakje sigaretten. Arnon beweert dat zijn vader woedend werd en hem fysiek aanviel en dat hij het mes gebruikte om zichzelf te verdedigen.

De heer Arnon vertelde The Phuket Express dat zijn vader hem normaal gesproken altijd had gevraagd om meerdere keren per dag sigaretten te kopen en dat zijn vader een kettingroker was geweest. Soms gaf zijn vader Arnon geld voor sigaretten en soms niet. Zijn vader had hem wel eens verbaal bedreigd, zei Arnon, maar zijn vader had hem nog nooit zo aangevallen.

Arnon beweerde heel erg spijt te hebben en bleef zeggen dat hij niet van plan was zijn vader te vermoorden, maar zichzelf probeerde te verdedigen nadat zijn vader hem naar verluidt als eerste had aangevallen. Arnon zal naar verwachting zelfverdediging bepleiten bij de Thaise rechtbank.

Arnon blijft in politiehechtenis, het is niet bekend of hij op borgtocht vrijkomt.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.