Phuket verwelkomt nieuwe rechtstreekse vlucht vanuit Rusland, Russische toeristen blijven toenemen

Phuket -

Phuket -

De internationale luchthaven van Phuket verwelkomde een nieuwe rechtstreekse vlucht vanuit Rusland, aangezien het aantal Russische toeristen in Phuket en Pattaya blijft toenemen.

Ons vorige verhaal:

Russische toeristen pakten vluchten van Azur Airline en Ikar Airline naar Pattaya en Phuket, met het verwachte aantal Russische toeristen dat naar Thailand vliegt om volgend jaar een miljoen mensen te bereiken.

Vandaag (22 novembernd) op Phuket International Airport verwelkomden ambtenaren en personeel een nieuwe rechtstreekse vlucht van Azur Airlines. Dit is weer een nieuwe rechtstreekse vlucht van Vnukovo in Rusland naar Phuket.

Er waren in totaal 335 passagiers op de vlucht die op de luchthaven aankwamen. Ze kregen gratis souvenirs van het vliegveld.

Thailand is officieel neutraal gebleven in de aanhoudende oorlog tussen Rusland en Oekraïne en heeft niet deelgenomen aan verboden of sancties tegen Russische onderdanen. Het proces voor een Russische staatsburger om een ​​toeristenvisum te krijgen is ook eenvoudig. Als gevolg hiervan beginnen de Russen met kracht terug te keren naar Thailand en worden ze de nummer één toeristengroep in Phuket en de tweede in Pattaya, net achter de Indiërs.

Sommige critici online hebben zich echter afgevraagd hoeveel van de duizenden aankomende Russen echte toeristen zijn die bijdragen aan de Thaise economie en hoeveel jonge Russen op de vlucht zijn voor de angst om dienstplichtig te worden voor de oorlog.

Welkom in Phuket vanaf de Phuket Express!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.