Fransman gearresteerd in Rawai wegens illegaal bezit van walvisskeletten

Rawai-

In Rawai is een Fransman gearresteerd wegens illegaal bezit van delen van walvisskeletten.

Ambtenaren van het Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) vertelden de Phuket Express dat ze een tip hadden gekregen van een persoon die vroeg om niet genoemd te worden, dat een buitenlander in Rawai naar verluidt illegaal walvisskeletten in bezit heeft.

Ambtenaren hebben hun onderzoek voortgezet waarin ze uiteindelijk de heer Thierry Alain, 52, Frans staatsburger, gisteren (21 november) in Rawai hebben gearresteerd.st). Bij hem werden delen van de onderkaak van een baleinwalvis in beslag genomen.

Hij gaf tegenover ambtenaren toe dat het walvisskelet van hem is. Hij werd naar het politiebureau van Chalong gebracht om te worden beschuldigd van het overtreden van de Wild Animals Protection Act.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.