Zoon gearresteerd nadat hij naar verluidt zijn eigen vader in Thalang had vermoord vanwege het kopen van sigaretten

Thalang-

Een volwassen zoon is gearresteerd nadat hij naar verluidt de nek van zijn vader had doorgesneden met een scherp instrument en hem had vermoord, in Thalang.

De Thalang-politie vertelde de Phuket Express dat ze vandaag (6 november om 00:21 uur) op de hoogte waren gebracht van het incidentst) in een huis in Baan Bang Jo, subdistrict Sri Soonthorn.

De politie en de Phuket Express arriveerden ter plaatse om het lichaam van de vader, de 51-jarige heer Uthai Kammanochart, te vinden. De heer Arnon Kammanochart, 26, zijn zoon, wachtte kalm op de politie bij het huis met een XNUMX cm lang mes onder het bloed. Arnon werd naar het politiebureau van Thalang gebracht voor verdere juridische stappen.

Arnon vertelde de politie van Thalang dat zijn vader hem had gevraagd sigaretten te kopen en Arnon, die blut is, vroeg om geld voor de aankoop van zijn grootmoeder in een nabijgelegen huis. Zijn grootmoeder weigerde hem echter geld te geven. Arnon kwam terug naar het huis om zijn vader op de hoogte te brengen van de beslissing van de grootmoeder.

Arnon beweert dat zijn vader op dat moment gewelddadig werd en tegen Arnons gezicht schopte. Arnon greep toen uit zelfverdediging een keukenmes in de buurt en worstelde fysiek met zijn vader voordat hij zijn keel doorsneed en hem doodde. Er waren geen getuigen van de moord om de verklaring van Arnon te bevestigen of te ontkennen, aangezien hij en zijn vader alleen woonden.

De politie zet haar onderzoek voort voor verdere juridische stappen en Arnon blijft op het moment van schrijven in hechtenis.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.