Phuket's grootste verhalen van de afgelopen week: Russische man verdrinkt, Patong-heuvel loopt onder water, Duits stel gearresteerd en meer

Hallo, Phuket Express-lezers en supporters!

Het volgende is onze wekelijkse rubriek waarin we de beste lokale verhalen van de afgelopen week in ons gebied van Phuket belichten. Het aantal verhalen verschilt van week tot week.

Deze worden gekozen en samengesteld door onze redactie en zijn ontworpen voor onze lezers om snel een "inhaalslag" te krijgen van belangrijke verhalen die ze misschien hebben gemist. We publiceren dagelijks veel verhalen en het is gemakkelijk om belangrijke gebeurtenissen of veranderingen in ons gebied uit het oog te verliezen. We doen nationale samenvattingen in een apart artikel, dit zijn alleen de beste lokale verhalen in de provincie Phuket.

Ze staan ​​niet in een bepaalde volgorde van belangrijkheid, maar ongeveer in volgorde van publicatie. Deze zijn van maandag 14 november 2022 tot en met zondag 20 november 2022.

Laten we beginnen en kijken wat de beste lokale verhalen waren!

  1. Een 60-jarige Russische toerist verdronk op Karon Beach in Phuket terwijl hij op vakantie was met zijn vrouw. Zijn vrouw zei dat ze samen de zee in gingen voordat ze op het strand kwam. Ze ging weer het water in voordat ze haar man in het water zag drijven.
  2. De politie van Patong zette controleposten op aan beide uiteinden van Bangla Road om illegale drugs en misdaden te voorkomen.

De politie controleerde iedereen die de Bangla-weg in- en uitging. Het doel was zoeken naar messen, geweren en andere wapens, illegale drugs, gezochte verdachten en de veiligheid van toeristen.

3. Plotselinge overstromingen treffen Phuket 's nachts na een korte periode van zware regenval en veroorzaken chaos en schade.

De regen trof in korte tijd vele delen van Phuket.

Een plotselinge overstroming op Patong Hill heeft in de middag van 17 november voor verkeerschaos gezorgdth.

De regen trof het Patong-gebied, inclusief het Kuan Yang-gebied op de Patong-heuvel, ongeveer een half uur rond 1 uur voordat de plotselinge overstroming vanaf de top van de heuvel naar beneden kwam.

4. Een 56-jarige man die in Phuket woont, won de eerste prijs in de Thaise nationale loterij en ontving een prijs van 12 miljoen baht.

De heer Srinuan vertelde de politie dat hij de loten drie dagen eerder had gekocht in een loterijwinkel tegenover het politiebureau van Thalang. Hij is erg blij met zijn geluk.

5. Een Duits echtpaar dat eerder was aangeklaagd wegens verzet tegen arrestatie bij een dramatisch incident in Pattaya, is aangeklaagd voor het illegaal stelen en verkopen van een huurauto die in Maleisië was gevonden.

Dit was hetzelfde stel dat onlangs betrokken was bij een dramatische arrestatie in Pattaya wegens overschrijding van de toegestane verblijfsduur, merkt TPN Media op, die je die video en dat artikel kunt zien door hier te klikken of te tikken.

Dat was alles voor deze week, zoals altijd bedankt voor je steun!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.