Meer dan 1,200 atleten uit 48 landen doen mee aan Laguna Triathlon in Phuket

Phuket -

Meer dan 1,200 atleten uit 48 landen namen deel aan de Laguna Triathlon in Phuket.

Gisteren (20 november) werd de triatlon gehoudenth) in het Laguna-resort in Thalang. De gouverneur van Phuket, Naroong Woonciew, en andere relevante functionarissen lieten atleten vrij in de triatlon.

De triatlon bestond uit zwemmen in de zee en lagunes over een afstand van 1.8 kilometer, 55 kilometer heuvel op en af ​​fietsen en 12 kilometer en meer hardlopen over lokale wegen.

De Laguna Phuket-triatlon werd in 8 door het 220 Triathlon Magazine (VK) vermeld in de Top 2020 van 's werelds beste triatlons. De Laguna Phuket-triatlon staat ook op de 5e plaats van de 10 beste triatlons ter wereld, door Let's Do This (VK). De bestemming Laguna Phuket is in 2019 door het Ministerie van Toerisme en de afdeling Lichamelijke Opvoeding (DPE) van het Ministerie van Toerisme en Sport uitgeroepen tot de geachte bijdrager op het gebied van sport en beweging.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.