Waarschuwingen voor zware regenval en plotselinge overstromingen voor 36 provincies in Thailand

Thailand -

  Vanaf 36 november zijn waarschuwingen voor zware regenval en plotselinge overstromingen van kracht voor 23 provincies in het oosten en zuiden van Thailand.rd tot november 24th2022.

De Thaise Meteorologische Dienst (TMD) heeft vandaag (21 november) hun laatste weerswaarschuwing afgegevenst).

De lagedruk zal de Golf van Thailand bedekken, terwijl het moessondal vanaf 23 november door de zuidelijke delen van Thailand trekt.rd tot november 24th. Hierdoor zullen de oostelijke en zuidelijke delen van Thailand te maken krijgen met zware regenval en plotselinge overstromingen.

Ondertussen zullen de noordelijke, noordoostelijke en centrale delen van Thailand in sommige gebieden aanzienlijke regenval krijgen.

In de Golf van Thailand en de Andamanse Zee zullen de golven oplopen tot twee meter. Boten moeten voorzichtig varen en kleine boten wordt geadviseerd aan de wal te blijven.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media. 

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij heeft ongeveer acht jaar in Pattaya gewoond als een fulltime inwoner, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/