Russische toeristen pakken chartervluchten in naar Pattaya en Phuket

FOTO: Prachachat

nationaal —

  Russische toeristen pakten vluchten van Azur Airline en Ikar Airline naar Pattaya en Phuket, met het verwachte aantal Russische toeristen dat naar Thailand vliegt om volgend jaar een miljoen mensen te bereiken.

Siripakorn Cheawsamoot, plaatsvervangend gouverneur van de Tourism Authority of Thailand (TAT), onthulde dat veel grote Russische luchtvaartmaatschappijen hun chartervluchten naar Thailand hebben hervat, wat zal resulteren in een toename van Russische toeristen in toeristische gebieden zoals Pattaya en Phuket.

Volgens Siripakorn zal de toeristische sfeer aan het einde van dit jaar drukker worden, waarbij het aantal Russische toeristen dat op weg is naar Thailand naar verwachting volgend jaar het pre-Covid-19-niveau van een miljoen mensen zal bereiken.

Thanet Suparashasrangsi, voorzitter van de Chonburi Council of Tourism Industry, zei dat het toerisme in Pattaya enorm zal profiteren van de Russische chartervluchten naar de internationale luchthaven U-Tapao.

Hij verwachtte dat de hotelbezettingsgraad in de stad zal stijgen tot 60% ten opzichte van het huidige gemiddelde van 40-50%.

"De luchtvaartmaatschappij Azur zal vanaf 26 november beginnen met chartervluchten op B757-luchtvaartmaatschappijen, die ongeveer 202 passagiers kunnen vervoeren en het aantal toeristen in Pattaya aanzienlijk zal vergroten", aldus Thanet.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Discussieer mee in onze Facebook-groep https://www.facebook.com/groups/438849630140035/of in de reacties hieronder.

Afbeelding na berichtinhoud
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.