Politieagenten inspecteren uitgaansgelegenheden in Phuket om de veiligheid te waarborgen

Phuket -

Wetshandhavers inspecteerden uitgaansgelegenheden in drie districten van Phuket om de veiligheid te waarborgen, aangezien er in het hoogseizoen meer toeristen komen.

De gouverneur van Phuket, Narong Woonciew, heeft gisteravond (18 november) agenten bevolen uitgaansgelegenheden en restaurants te inspecteren die alcohol verkopen in alle drie de districten van het eiland.

De inspectie is bedoeld om de veiligheid te waarborgen om te voorkomen dat misdaden, drugs, minderjarige mensen de locaties betreden en openingen tijdens wettelijke sluitingstijden, vooral tijdens dit hoogseizoen, aangezien er meer toeristen naar Phuket komen.

Overtredingen werden niet direct duidelijk gemaakt.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.