Brandschade restaurant in Rawai

Rawai-

Een restaurant in het district Rawai, in het district Mueang Phuket, is door brand beschadigd.

De brandweerlieden van Rawai vertelden de Phuket Express dat ze gisteravond (18 november) op de hoogte waren gebracht van de brandth) om 11:51 uur in een naamloos restaurant in Rawai.

Ze kwamen aan bij het restaurant dat aanvankelijk hevig in brand stond. De brand was in ongeveer tien minuten snel onder controle. Het vuur breidde zich niet uit naar een groter gebied en er vielen geen gewonden.

De oorzaak van de brand wordt onderzocht.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.