Thailand introduceert het economische BCG-model tijdens de APEC-bijeenkomst

Thailand -

Thailand introduceerde vanmorgen (18 november) het bio-circulaire-groene economiemodel op de APEC-topth).

De Thaise premier Prayut Chan-o-cha heeft een evenwichtige, inclusieve en duurzame groei geïntroduceerd onder het BCG-model (Bio-Circular-Green Economy Model). Het model is gericht op het stimuleren van de BCG om geglobaliseerd te worden. Volgens Prayut is het BCG-model bedoeld om fabrikanten en innovatie te ondersteunen om de economie te stimuleren met een kleiner effect op het milieu, aangezien de wereld is beïnvloed door klimaatverandering. Thailand is van mening dat het BCG-model een internationaal idee is dat kan worden gestart in Bangkok, de hoofdstad van Thailand.

Bovendien moedigt Thailand de APEC-top aan om het milieu en de economie te herstellen na de Covid-19-crisis.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, eigendom van ons moederbedrijf TPN media. 

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij heeft ongeveer acht jaar in Pattaya gewoond als een fulltime inwoner, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/